Jeg leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret livet mitt. Nå vil jeg hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 

Kontakt meg

Maria Kilen
Independent Forever Business Owner

Mobil: 91859967 Øverbygdvegen 253
7690 Mosvik
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

​EN MULIGHET JEG BARE MÅTTE GRIPE<3

​Noen ganger kommer man til et punkt hvor man på ta en status på seg selv og det livet man lever. Tenke igjennom hva man har, hvordan man vil ha det, og ikke minst hvor vil man med livet sitt?? Etter flere år med ryggskade fra ungdomstiden og en kropp som ikke jobbet med deg, og på ett lavtlønnet budsjett, firebarnsmor, studier og etterhvert¨å endelig komme seg ut i en turnusjobb, kom jeg til dette punktet etter noen år med jobb i helse. Hvor vil jeg være om 3-5 år? Er det dette jeg vil bruke tiden min på? Jeg stortrives med jobben min, og elsker å jobbe med menesker - det gir meg utrolig mye, det er ikke det. Men med så mange timer borte fra barna mine, mannen min og sitter igjen med en lønn som aldri strekker til. Tiden med barna går så altfor fort, og plutselig er de voksne. Nå vil jeg bruke tiden på å bygge opp muligheten til  være derfor dem så ofte jeg kan. Tiden kommer hvor livet vil bli fylt med barnebarn, og jeg kjenner at jeg vil ha frihet til å være der, hjelpe dem og støtte dem økonomisk.   

​Da jeg kom over mulighetene Forever kan gi meg, valgte jeg å ta det steget som kreves for å følge drømmene mine, jobbe for den friheten, av tid og økonomi som jeg ønsker. Pr. d.d er jeg Assistant Manager og målet mitt er å kunne leve av Forever som en fulltidsjobb, etterhvert <3

Er DU og¨så nysgjerrig på hvilke muligheter FBO kan gi deg, og ønsker å vite mer om businessen, nøl ikke med å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg på;

e-post: mariaronning@gmail.com

Tlf: 91 85 99 67

Facebook: facebook.com/forevermariakilen

Instagram: mariakilen

snapchat: amjpbak