HVERDAGSFAVORITTER <3

2017-11-08
aloe gel wellness award.png
Aloe First.png
Propolis.png
Avacado soap.png
Infinite by Forever.png
ultra vanilje.png
argi.png
Arctic sea.png

Hverdagsfavoritter.

Nå har jeg hatt over ett år med fartstid som selvstendig næringsdrivende og fått testet ut så utrolig mange produkter som jeg har tilgang til. Og når jeg møter mennesker som er nysgjerrig på mine Aloe Vera produkt får jeg ofte spørsmålet om hvilke produkter jeg fortrekker. Det har vært mange, men har nå funnet mine 10 jeg ikke kan være foruten.

1.      Aloe Vera gel – original er uten tvil min nr. 1. hva min mage er i dag mot for et år siden kan ikke sammenlignes. Her må du bare drikke og oppdage forskjellen. Alle her vi vokst opp med Aloe Vera som en nytteplante for brannsår, rifter, solbrenthet på huden vår. Så når du vet hvordan den pleier huden på utsiden, kan du da tenke deg hvordan den pleier huden på innsiden.

2.      Arctic Sea er ett must for mitt hjerte og min hjerne. Omega 3 med de beste ingrediensene fra fiske- og blekksprutolje.

3.      Move er ett nytt produkt, som jeg fort bare måtte ha til min knirkede kropp. Den er spesielt utviklet for en kropp som ønsker å være i bevegelse.

4.      Argi + er min HVERDAGSHELT og hemmelige superspeed når orken ikke er helt med, eller når musklene trenger en dytt i en treningsøkt. Den er også bra for immunforsvaret og blodomløpet.

5.      Fiber får jeg i meg altfor lite av gjennom vanlig kosthold. Så en Fiberstick hver dag gir meg det lille ekstra.

6.      Forever Ultra shake er min perfekte måltidserstatter og alltid min frokost, og gode venn etter trening. Også glutenfritt og laktosevennlig.

7.      Infinite by Forever – denne går jeg 100% for og kan virkelig anbefale alle over 25 år som er oppatt av å ta vare på huden sin. Det aller beste innen anti-ageing. Med ett sølvprisvinnende serum når i oktober under Beauty Awards i UK så går jeg veldig god for den. Infinite by Forever har også sitt egen collagentilskudd i hudpleiesettet.

8.      Avocado er min favoritt dusjsåpe <3 gir så mye fuktighet til hele kroppen.

9.      Aloe Propolis creme er hele husets favoritt. Tørre, såre hender, hårkur, fuktighetskrem til ansiktet og genial til tenåringshud. Ikke tilsatt vann, så perfekt kuldekrem nå utover høst og vinter.

10.  Aloe Frist er balsamensprayen vi alle elsker, men ikke lusa. Den er også vår favoritt i solsteiken, pleier og kjøler huden, hodebunn og tilfører mye fuktighet.En god start på dagen <3

2017-11-04
23244317_746816875505800_8870330943432614102_n.jpg

 

En god start på dagen <3

«Det blir så mye å huske på» er ofte et svar jeg får når kunder spør om hvilke tilskudd jeg anbefaler. Vel, hvor «hardcore» er du på å få kroppen din på rett kjør? Min kropp har det helt topp – NÅ<3

"Dyrt" sier noen. Hva sammenligner du med da, spør jeg. Jeg slutta å røyke for 18 måneder siden og har spart isj 49700 på det. Jeg kjøper heller ikke min nesten daglige «handlesjokolade» lenger, den som var utrolig lett å gripe etter når sulten meldte seg etter jobb og man bare måtte innom å handle det lille vi manglet.

Brus og smågodt står heller ikke på handleliste mi lengere, fordi det er noen viktige faktorer som virkelig får kroppen min i ubalanse. Jeg blir rett og slett «kroppklein». Men det var først når jeg eliminerte bort disse produktene over en lengre periode at jeg kjent hvor dårlig jeg ble når jeg skulle prøve meg på spist litt smågodt og drikke sukkerholdig brus. Så jeg har valgt å eliminere faktorer i min hverdag som satt kropp og topp ut av funksjon, og har det i dag så mye bedre med meg selv psykisk og fysisk, for jeg blir værtfall hva jeg spiser. 

Så har min mage det bra, hr min kropp og mitt hodet det bra<3 

Så når jeg da setter opp budsjettet over det jeg tilførte kroppen min daglig for 18 måneder siden, med varer som kroppen min absolutt ikke hadde godt av, mot budsjettet på hva den får i dag. Da folkens går jeg nok i PLUSS <3 Både økonomisk og ikke minst helsemessig <3 Aldri en dag uten tilskudd, og når jeg i tillegg får en god dæsj rabatt på innkjøpspris, så kan jeg vel ikke klage på de valgene jeg har tatt, for meg og mitt liv <3

Nysgjerrig på hvordan du også kan gjøre en livsstilsendring og i tillegg få rabatt på innkjøpspris, uten avgifter, uten bindingstid, uten minste kostnad, men helt på egne premisser?

Ta kontakt så kan jeg fortelle deg helt uforpliktende om hvordan det har vært mulig for meg.Ta ansvar for å skape din egen lykke! <3

2017-10-01
17457958_10154285494286957_3671220035820592021_n.jpg
16508503_10154178667326957_4598206740645399374_n.jpg
19113996_10154525003621957_3961097018049699506_n.jpg
17991898_10154358246271957_2185470830003401171_n.jpg

 

Ta ansvar for å skape din egen lykke! <3

01. august 2017 slo jeg opp med jobben min! I dag 01. Oktober 2017 er bruddet ett faktum. Det er slutt. Ja, du leste riktig, jeg valgte å gjøre det slutt, rett og slett. Jeg tok ansvar for min egen lykke, og slo opp med jobben min fordi jeg var ulykkelig i mitt jobbforhold. Systemet gjorde meg nesten syk, for man kan bli rett og slett utslitt av å sloss mot ett system som bare tenker penger og innsparing. De sier at de ikke gjør det, men dette er den reelle følelsen man har når man jobber på «gulvet», i verdens rikeste land. Dette er helse Norge! Jeg hadde valget, stå i det og til slutt kanskje gå på en kjempe smell psykisk og fysisk, eller ta ansvar å gjøre noe med min egen lykke. Valget var tøft, og det satt langt inne å skulle si opp en 100 % fast kommunal stilling som vernepleier.  Å være fast ansatt i en kommune blir ansett som å være sikret en økonomisk trygghet, men gjør den deg lykkelig? Hva skal jeg med en økonomisk trygghet om det gjør meg syk og ulykkelig? Så kjære leser - Jeg slo opp! <3

Å ta ansvar for egen lykke, dette temaet var det kollega i Forever som gjorde meg enda mer bevisst på da vi møttes for to uker siden. For det er ditt eget ansvar. Du bestemmer selv hvem du ønsker skal påvirke deg i hvilken retning. Det sies at du blir meste påvirket av de fem personene du oftest omgås, og at disse fem personene ikke nødvendigvis trenger å være personer. Det kan i stor grad være jobben din, om man aldri for annerkjennelse eller blir hørt, alltid må kjempe en kamp mot systemet om hvilken krone som er viktigst å bruke hvor som påvirker deg. Det kan også være tv som påvirker deg – for eksempel nyhetene. Hvorfor jeg skal la meg påvirke negativt av situasjoner og hendelser som er utført av mennesker jeg ikke har makt til å gjør noe med, da særlig i land jeg ikke befinner meg i? Joda man skal ha medfølelse for de som lever i tragediene, og takknemmelighet for st vi har det bra, men jeg kan ikke fore hode mitt med alle de inntrykk det gir meg, da ender jeg opp som trist og lei, og maktesløs. Jeg ser sjeldent på nyheter, og tv har aldri vært en greie jeg må ha på dagsplanen min, da hører jeg heller på musikk.

Er du bevisst hvordan din egen lykke omfavner deg i ditt eget liv? Hvem omgås du i nær omkrets, på jobb, på fritid, ser du mye på tv og nyheter, deltar du ofte i negative diskusjoner? Tenk i gjennom disse punktene og se om det er noe her du kan luke unna som påvirker deg negativt. Har du fylt opp energilageret etter en kveld med vennene, eller er det tappet? Hvordan lar du andres negative holdninger påvirke deg? Jeg blir utslitt av å fore hjernen min med negativitet og har virkelig begynt å sortere hvem som får påvirke meg hvordan. Det er mitt liv og jeg som bestemmer. Så ta ansvar for å fyll opp livet ditt med positive mennesker som gir deg livsglede og livskvalitet – fordi du fortjener det.

Dette er noen jeg har brukt mye tid på å tenke gjennom etter hvert som årene har gått, og spesielt nå de siste månedene etter at jeg slo opp med jobben min. Men kjenner at jeg trengte å få det inn på nytt nå av Kristin. Og etter å ha sett henne holde foredrag til ulike ledergrupper i Skandinavia, så gir dette mer og mer mening, og en det gir meg en trygghet i å vite mitt samlivsbrudd med jobben min var ett riktig valg. Og nå i dag 1. oktober – er det absolutt punktum for bruddet, alle bånd med jobben opphørte, i dag! Mitt nye liv kan starte for fullt og jeg skal boble over av glede og lykke, og med ny energi skal omgi meg med mennesker som fyller opp disse tre. Fordi jeg bestemmer det selv! 

Jeg har allerede flere nye prosjekter på gang. Men jeg gir ikke slipp på helseomsorgen sånn umiddelbart, for der skal jeg være i et lite år til, bare på en helt annen plass, på ett helt annet tidspunkt, på ett helt annet grunnlag og med en helt annen målgruppe, i en helt annen kommune. Noe jeg gleder meg vanvittig mye til. Denne kombinasjonen av å kunne bygge opp min egen business under paraplyen til Forever Living samtidig som jeg får være sammen med en gruppe mennesker som jeg trives utrolig godt sammen med. Det kalles lykke<3

Så nå i dag 1. oktober kan resten av mitt liv bare begynne. Jeg står klar og venter <3

Ønsker dere alle en strålende søndag og sørg for å finne lykke i ditt eget liv.


 Vitaminboost - bare tull?

2017-09-21
vital 5.jpg
vital berry.png

Da er tiden her igjen. Vi er godt ut i første høstmåned og tiden for forkjølelse og influensa står for tur. Her i huset har det heller ikke brukt å være ett untak. Vi har hatt disse rundene vi også. Men nå har jeg lyst å dele min reise det første året hvor VITAL 5 har vært min daglige følgesvenn❤️ 

De som kjenner meg vet hvor mye jeg har slitt med kroniske smerter i rygg, ledd og muskler helt siden jeg ble ryggskadet som 16 åring. Og selv har jeg brukt dette året som forhandler i Forever på å gi kroppen min en ny sjanse, da jeg har hatt tilgang til unike kvalitetsprodukter til innkjøpspris. Livsstilsendringen min er ett faktum, og mye ligger i C9 og hva den har gjort for meg, MEN jeg tror at kroppen min virkelig smiler innvendig takket være VITAL 5🙏🏻❤️

I fjor på denne tiden så jeg nok en gang mørkt på vintertiden vi var på tur inn i. Ikke fordi jeg ikke liker vinteren, for den kan være en kjempe fin årstid. Men fordi jeg alltid har hatt en kropp som ikke har spilt på lag med meg når det er kulde, vått og ustabilt vær. Jeg er ryggoperert 2 ganger, har mye genetisk arveanlegg fra mor & far som har spilt inn, en mage som krøller seg bare tanken på at melk og hvete skal ned i den, og for 2 år siden fikk jeg ett og ett halvt slitasjeprolaps i nakken. Etter flere runder hvert år med tester og prøver, som ikke gir utslag for noen diagnose eller sykdom som skylles disse plagene, kommer man til det punktet at man vare må godta at sånn er kroppen din - learn to live with it - så man blir liksom vant til å kjenne på disse magesmertene, og ledd/muskler som verker over tid. Det normale blir det som tapper en for krefter og energi, og orken blir bånd i bøtta. Rett og slett. Humøret??? Vell havnet nok nederst i bøtta det også.

20. Oktober 2016 startet jeg opp med Vital 5 - for skulle jeg selge kosttilskudd, måtte jeg også ta de selv. Så bestemte meg for å starte med Vital 5. Har ikke promotert den så mye fordi jeg ville kjenne selv, hva gjør den for meg! En eske gjør ikke en stor merkbar forskjell, heller ikke 2 esker, men på den 3. joda jeg begynte jo å fungere mye bedre og det var jo også utrolig lenge siden ibux¶cet var noe jeg måtte ha nesten daglig, etter den 4. Vital5 eksa gjør jeg mine tanker om alle disse daglige smertene i mage/ledd/musklet som faktisk er redusert så mye må ha noe med at kroppen min har hatt ett stort underskudd av tilskudd av viktige vitaminer, mineraler og aminosyrer. For det er forandringen jeg har gjort annerledes enn sist år.

Her er noe av endringene som har hatt stor betydning for kroppen min ved å bruke Vital5 hver eneste dag i snart ett år:
✨fra å spise 2-3 esker ibux & paraset pr vintermnd for å klare å fungere noenlunde for familien min samnen med 100% turnusjobb er dette inntaket redusert med 1-2 ekser av hver fordelt på HELE vinterhalvåret. Da har det vært til hodepine eller nakke.
✨den alltid oppblåste magen er ikke oppblåst lengre, og magesmertene er borte.
✨ikke en eneste dag med feber, snørr og forkjølelse!!! BANKER HARDT I BORDET NÅ😂😂
✨med 4 aktive fotballspillere/handballspiller/skiløpere og flere fritidsaktiviteret som må følges opp av en voksen for at barna skal kunne ha muligheten, så er ikke dette ett ork lengre. På de mest hektiske dagene gjemmer jeg min daglig Argi+ til nettopp når ettermiddagsrushet starter.
✨har jeg spist noe jeg ikke "tåler" så godt, vedvarer ikke magesmertene så lenge. For ja det hender ofte at jeg spiser matvarer jeg vet kan skape trøbbel, men trøbbelet varer ikke på times/døgnvis som før.
✨jeg kommer meg opp om morgenen uten å være helt utslitt, var faktisk mere utslitt enn da jeg la meg 8 timer tidligere, ofte våkner jeg før klokka ringer nå.

Så min hverdag UTEN Vital5 vil jeg aldri ha tilbake - og kroppen min fortjener værtfall, om ikke bedre behandling enn bilen min! Hva gjør jeg med en bil som fungerer om ikke kroppen som skal kjøre den fungerer?

Ønsker dere alle en finfin torsdag - og ta vare på kroppen din, fordi den OG du fortjener det😁En helt normal hverdag <3

2017-09-18

Hvordan min hverdag starter kan variere, men det aller beste er når jeg får 20-30 minutter helt for meg selv før huset våkner. Starter alltid i stillhet på badet, hvor jeg begynner å rense ansiktet med Infinte by Forever. Den gir en frisk start på dagen og en god følelse av renhet, sammen med serumet og dagkremmen fra Fleur de Jouvence. Treningsklærne ligger alltid lett tilgjengelig slik at jeg automatisk tar på disse fra morgenen av, for da er dørstokkmila allerede kortet kraftig ned og da mangler liksom bare å på skoene. Men først er det min daglig dose med rikelig Aloe Vera gel- orginal som gjelder. ALDRI EN DAG UTEN!! Jeg løper best på tom mage, da gjerne bare med en bulletproof kaffe innabords. Så når barna har dratt på skolen, løper jeg ofte en tur etter skogsvei, nyter lufta og naturen før det er tid for å jobbe. Jeg starter med å gå gjennom ukeplanleggeren min hvor jeg selv ahr satt opp ulike gjøremål uka gjennom, utfører disse, event flytter dem til neste dag om det ikke passer inn, så ser jeg over kundebestiller og pakker varer. Det er så utrolig morsomt å kunne gi så mange muligheten til å få prøve kvalitetsprodukter jeg selv har fått så kjær. Og en ekstra stor trygghet er det at jeg kan gi kundene mine 90 dagers fornøydkundegaranti. Slik at de blir endten 100% fornøyd med varen, eller 100% fornøyd med å få alle pengene tilbake. 

Teamet mitt er i vekst og gleden ved å vise flere denne unike muligheten med å jobbe hjemmefra, planlegge arbeidsdagen etter livet ditt og ikke motsatt er noe av det beste ved alt. Flere og flere begynner å få øynene opp for hva Network Marketing virkelig kan gi dem av muligheter, og det er ikke noen takhøyde for hvor mange som kan holde på med Network Marketing, og det er innsatsen du får betalt etter. Enkelt og griet! Lett tjente pennger om du ønsker en fulltidsinntekt? Langt i fra! Som i alle andre jobber MÅ du også jobbe med egen business skal du ha det som levebrød. 

Lurer du på om dette kan være noe for deg? Ta kontakt, så sjekker vi ut over en uforpliktene samtale over telefon, skype eller en kaffekopp. 

Sørg for å lage deg selv en fin uke og start med å ha en strålende mandag <3 

 Dagdrømmer du?

2017-09-14
imagesOFB3NOZ8.jpg

Er du den fødte drømmer? Det er jeg. Hele livet har jeg tatt meg i å drømme meg bort til kritthvite strender hvor bølgesvulpet bruser i ørene, en god bok i fanget kombinert med en kropp som har det godt i ett varmt og stabilt klima. 

Hittil har det blitt med bare 1 eller 2 uker i herligheten, før hverdagsligheten brått har innhentet meg fra drømmeverden. Min STORE drøm er å kunne få leve litt lengre i min drømmeverden enn bare 1 uke eller 2, eller helst i 3 månder - 6 månder, ett skoleår og tilslutt på permanent basis. Fordi kroppen min har det så mye bedre da, i ett varmt og stabilt klima. 

Jeg var snart 39 år, og drømte fortsatt den samme drømmen. Nå er jeg snart 40 år og drømmen er med meg, men det som er annerledes enn for ett år siden er at drømmen NÅ skal bli en realitet. 13. oktober 2016 bestemte jeg meg for at Network Marketing skulle bli en del av livet mitt. Drømmer er til for å nå og oppleves. Min største drøm, om økonomiskfrihet vil ikke nås i år, heller kanskje neste år, men på sikt vil det skje - og det er ett av mine HVORFOR når jeg legger inn litt innsats i muligheten Forever og Network Marketing har gitt meg. Og jeg vet at det er mulig, jeg har sett det. Blitt kjent med flere dagdrømmer lik meg selv som har realisert drømmene sine. Og jeg vet også at det er min egen innsats som bestemmer NÅR drømmen skal bli en realitet. 

Vi sier til barna våre at de kan bli akkurat hva de vil, bare de tror på det og jobber nok for det. Hvorfor slutter vi å si det til oss selv? Vi kan oppfylle drømmene våre uavhengig om vi er barn eller voksne, men det er innsatsen og jobben du legger ned som bestemmer om du når drømmene dine<3 Ikke slutt å drøm, bare fordi du er en mor, en far, blitt bestemor/bestefar. DRØM kjære deg, DRØM - og grip sjansene du finner rundt deg. Kan jeg, kan du!

Livet kommer ikke i reprise - Det er nå vi lever <3TOP RETAILER <3

2017-09-14
Success days.jpg
Nr 1.jpg
Top Retailer.jpg

TOP RETAILER <3

Woow Woow og Woop Woop kan ikke annet enn å heie på meg selv!!! Under Success Days i Oslo 2.-3. september var det flere ulike recognitions som skulle deles ut. Jeg skulle dra i utgangspunktet, hente min Assistant Manager pin og diplom, få litt (egentlig ganske mye) applaus og gode ord etter egen innsats, men sykdom i nær familie gjorde valget enkelt. Familen måtte prioriteres, da min far ble syk med hjertesvikt<3

Men du herlig teknologi som bidrar til at vi hjemmeværende kunne følge med på det meste gjennom flere livesendinger fra gode kollegaer som deltol. Lite visste jeg at recognition av Top Retailer Nr 1 skulle bli MEG!!!! Lille meg. Jeg åpnet en snap fra en kollega hvor hun nærmest roper ut igjennom snappe n "Maria hvor er du? Du må jo komme å opp på scenen!! Du er TOP RETAILER!!" og det tikker inn meldinger flere gratulasjonsmeldinger fortløpende. Det var utrolig stas<3 

Den retaileren som har solgt mest produkter i HELE NORGE 2017!! Flere tanker løper gjennom hode mitt og noe som jeg har tenkt gjennom flere ganger siden den gang er at det forteller meg samtidig at potensialet må være enormt der ute. Det lille jeg har fått til av produktsalg, kan jo firedobbles og kanskje mer. Det er enormt, med tanke på at 80% av befolkningen ikke har hørt om Forever ennå, og vi er ikke så mange ordreaktive forhandlere i Norge, kontra nabolandene og resten av verden.

Sitter du å vipper på gjerde, lurer på om du skal starte opp med en ny hobby, eller trenger du en deltidsjobb, og for alt jeg vet så er du kanskje på søken etter en helt ny karriere hvor Forever og Network Marketing kan være det du leter etter, vil være akkurat det du leter etter. Ta kontakt - det er virkelig plass for deg også i dette markedet<3

Om ett år skulle du ønske at du startet i dag <3 FØRJULSHANDEL <3

2017-09-13
jul .jpg

For hvert år som går kjenner jeg på hvor deilig det er å kunne nyte førjulstiden sammen med barna, uten mas og tjas, stress hit og dit for å bli ferdig med de siste julegavene i tide. For hvert år som går blir enda flere julegaver ferdig i god tid før førjulstiden setter inn, nettopp fordi jeg nyter å kunne nyte kvalitetstid med familien min. I år er ingen unntak, de aller fleste julegavene er allerede ferdighandlet. Det som gjennstår er innpakking og kos, noe vi som familie kan gjøre sammen <3

I min lille nettbutikk finner du gaver som passer hele familien, til han og henne, til store og små, til de aller minste, til våre firbente venner og til selve huset <3

Du kan enkelt opprette en kundekonto i min nettbutikk, slik at du også får tilgang til alle produktene, informasjon og priser før du legger inn en egen ordre. Ønsker du og bestille varer uten å opprette en konto, tar du bare kontakt slik at vi kan finne varene sammen. Jeg hjelper deg gjerne med det. 

Velkommen til en hyggelig førjulshandel❤️Pippi power

2017-06-20
My Forever Journey
visittkort.jpg

- Man skal lære noe nytt hver dag, så lenge man lever - det er noe jeg har valgt å innse først som sist. Teknologien er kommet for å bli, og nå er tiden kommet for å lære seg å blogge ut til alle som liker å følge meg på min reise i Forever <3

"Det har jeg aldri gjort før - så det kan jeg sikkert klare"  Pippi Langstrømpe.

Distributor
Name
Mav open MAV