Velkommen til våren!

Våren kommer med stormskritt, og utrolig mange av oss tenker tanke på at NÅ nå må jeg komme i form, men så stopper det der. Vi bruker penger på hud, sminke, negler og hår, men hvor flink er du til å ta vare på kroppen din? Den har du bare en av! Jeg arrangerer nå i hele mars velvære kvelder hvor fokuset vil være på kroppen hvor jeg presenterer vårt Fit-program og vil ta deg og dine venner igjennom de ulike programmene og fortelle dere HVORFOR C9 er så populær og effektiv som den er, og hvorfor vi kaller den kickstart. Alle som booker en helsekveld og gjennomfører den nå i april vil også motta ett gavekort på verdi 500 kroner, som kan brukes i min nettbutikk på akkurat de produktene man selv ønsker.

 

1)    Månedens produkt: Aloe Lotion. Aloe Lotion er en litt lettere lotion som passer for hele kroppen, også ansiktet. Den inneholder, i tillegg til vår egen Aloe vera så klart, flere andre hudpleiende og beroligende ingredienser som jojoba, aprikoskjerneolje, vitamin E, kollagen, elastin og allantoin. Sammen gjør de Aloe Lotion fuktighetsbevarende, pleiende og beroligende for huden din og gjør den herlig myk og glatt. Dette er virkelig en allroundlotion som fortjener navnet sitt. Aloe Lotion passer for både ham og henne og for både normal og tørr hud. Den har en mild og frisk duft.

2)    Fit program; C9 & F15 Våren er i full anmarsj og mange begynner nå å tenke på sommerkroppen som skal ut av vinterdvale. Det er ikke alltid like lett å komme i gang. C9 er akkurat det du trenger for å kickstarte kroppen din, etterfulgt av F15 treningsprogram. Ved kjøp C9 eller F15 får man vår deilige Heat Lotion på kjøpet. Deilig massajelotion som steller godt med stive og støle vintermuskler som skal ut av dvale. 

 

3)    Kjøp vårt anti – age hudpleiekit Infinite by Forever og få med vår aller nyeste Balancing Toner som er et pleiende ansiktsvann som stabiliserer pH-balansen i huden. Balancing toner fjerner også eventuelle rester etter renseproduktet ditt og gir kremene dine best mulig forutsetning for å virke optimalt.

 

4)    Ved kjøp av vår Aloe Vera gel som ble vinneren av årets Helseboostdrikk 2017 får du ALLTID som ny gelkunde 4 for 3. Hvorfor? Jo fordi kroppen din trenger å skylde gjennom med 3-4 dunker slik at kroppen blir kjent med Aloe Vera’n og du rekker å kjenne på hvor godt det gjør. Til alle faste gelkunder er det fortsatt 5 for 4 valgfrie drikker, her kan man også velge vår C vitamin booster Pomesteen Power. 

 

Jeg hjelper deg gjerne med å finne den riktige gaven, pakker inn og sender den dit du ønsker det. Ta kontakt for nærmer avtale.

HUSK alltid min 90 dagers fornøyd kundegaranti 

Velkommen til en hyggelig handel. 

 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera